Instagram LinkedIn Tekstnet
 
 

InnovatieNetwerk

In 2011 schreef Petra het rapport Tuin der Herinnering voor InnovatieNetwerk. Een sociaal buurtproject, waarbij de groene buitenruimte ingezet wordt om meer saamhorigheid te creëren in een wijk. In het voorjaar van 2012 verscheen Celebrate Food III, een boekwerk waarvoor ze interviews hield, teksten herschreef en de eindredactie deed.

InnovatieNetwerk ontwikkelt grensverleggende vernieuwingen in landbouw, agribusiness, voeding en groene ruimte en zorgt dat die door belanghebbenden in de praktijk worden gebracht.

PK004_resize

JCM Context
Sinds juni 2015 zijn JCM Context en Textcomponist een hernieuwde samenwerking gestart.

 
Domein Hof te Dieren thumbnail

Hof te Dieren
Vlak bij de IJssel ligt wijngaard Hof te Dieren. Eigenaar Youp Cretier vroeg Textcomponist mee te denken over zijn nieuwe folder en om de redactie van de tekst te doen. Maar natuurlijk!

 

Metris Groep
Textcomponist schrijft en coördineert in opdracht van Metris Groep nieuwsbrieven voor Cyber Adviseurs, Eyework Solutions en Quarant.

 
insights logo rsz

Insights Benelux
Voor Insights Benelux heeft Textcomponist eind 2012 de opleidingsbrochure gemaakt. Door stukken te herschrijven, in dezelfde stijl te gieten en te redigeren is de Academy brochure 2013 nu compleet.

 
rsz_lg_dekkeigroep_2 (2)

Dekkei Groep
In september 2012 is Textcomponist als deelnemer én verslaggever bij de eerste Expeditie Leiderschap. Deze heldenreis was georganiseerd voor managers uit verschillende lagen binnen organisaties.

 

InnovatieNetwerk
Sinds begin 2010 werkt Textcomponist voor InnovatieNetwerk als journalist, schrijver en redacteur.

 

Buitenruimte voor Contact
Voor BuitenRuimte voor Contact (BRvC) schreef Textcomponist de content van de nieuwe website. In het najaar van 2011 werd deze 'gelanceerd'.

 

Postkantoren BV
Textcomponist is vanaf 2005 tot 2010 werkzaam geweest voor de afdeling In- en Externe Communicatie van Postkantoren BV. Ze verzorgde onder meer de eindredactie voor het personeelsblad.

 

ROM Rijnmond
Sinds eind 2008 was Textcomponist betrokken bij het project 'Duurzame Weg'. Voor ROM Rijnmond maakte zij verslagen van kennisateliers en conferenties.