Instagram LinkedIn Tekstnet
 
 

ROM Rijnmond

Komt er een Duurzame Weg in Nederland? Dat was lange tijd een hot item in de media. Sinds eind 2008 was Textcomponist betrokken bij de verkenning van de realisatie van dit project. Voor ROM Rijnmond maakte zij verslagen van kennisateliers en conferenties. Volgens ingenieursbureau Movares is deze glazen weg met overkapping dé oplossing om geluidsoverlast en luchtvervuiling tegen te gaan. Tegelijkertijd zou energie worden opgewekt via zonnecellen in de kap en de warmte onder de kap zou hergebruikt worden voor de verwarming van huizen of bijvoorbeeld kassen. De prijs per kilometer overkapping was te hoog en het idee sneuvelde.

PK004_resize

JCM Context
Sinds juni 2015 zijn JCM Context en Textcomponist een hernieuwde samenwerking gestart.

 
Domein Hof te Dieren thumbnail

Hof te Dieren
Vlak bij de IJssel ligt wijngaard Hof te Dieren. Eigenaar Youp Cretier vroeg Textcomponist mee te denken over zijn nieuwe folder en om de redactie van de tekst te doen. Maar natuurlijk!

 

Metris Groep
Textcomponist schrijft en coördineert in opdracht van Metris Groep nieuwsbrieven voor Cyber Adviseurs, Eyework Solutions en Quarant.

 
insights logo rsz

Insights Benelux
Voor Insights Benelux heeft Textcomponist eind 2012 de opleidingsbrochure gemaakt. Door stukken te herschrijven, in dezelfde stijl te gieten en te redigeren is de Academy brochure 2013 nu compleet.

 
rsz_lg_dekkeigroep_2 (2)

Dekkei Groep
In september 2012 is Textcomponist als deelnemer én verslaggever bij de eerste Expeditie Leiderschap. Deze heldenreis was georganiseerd voor managers uit verschillende lagen binnen organisaties.

 

InnovatieNetwerk
Sinds begin 2010 werkt Textcomponist voor InnovatieNetwerk als journalist, schrijver en redacteur.

 

Buitenruimte voor Contact
Voor BuitenRuimte voor Contact (BRvC) schreef Textcomponist de content van de nieuwe website. In het najaar van 2011 werd deze 'gelanceerd'.

 

Postkantoren BV
Textcomponist is vanaf 2005 tot 2010 werkzaam geweest voor de afdeling In- en Externe Communicatie van Postkantoren BV. Ze verzorgde onder meer de eindredactie voor het personeelsblad.

 

ROM Rijnmond
Sinds eind 2008 was Textcomponist betrokken bij het project 'Duurzame Weg'. Voor ROM Rijnmond maakte zij verslagen van kennisateliers en conferenties.