Instagram LinkedIn Tekstnet
 
 

Universiteit Utrecht

Momenteel is Petra webredacteur voor de corporate site en voor het intranet van de directie Marketing & Communicatie van de Universiteit Utrecht. Daarnaast verricht ze hand-en-spandiensten voor deze directie. Zo componeerde ze samen met een collega de tekst voor de kerstkaart van de universiteit.

Van januari 2014 tot april 2015 werkte Petra op detacheringsbasis bij de universiteit Utrecht. Ze was webredacteur voor het in maart 2014 gelanceerde intranet. En ze verzorgde een stuk arbeidsmarktcommunicatie.

Naast haar werkzaamheden voor de directie Communicatie & Marketing zet Petra haar redactionele vaardigheden ook voor andere interne communicatiemiddelen in, zoals de pensioenkrant.

Thumbnail Psalter

Universiteitsbibliotheek Utrecht
Het Utrechts Psalter is het kroonjuweel uit de collectie van de Universiteitsbibliotheek Utrecht. Textcomponist schreef de tekst voor de folder over het psalter voor de tentoonstelling in het Catharijneconvent.

 
UU logo

Universiteit Utrecht
Sinds half juni 2015 werkt Textcomponist op interim basis als webredacteur voor de directie Marketing & Communicatie van de universiteit Utrecht. Even terug op een vertrouwde werkplek.

 
Loo van Eck thumbnail

Loo van Eck
Communicatiebureau Loo van Eck huurt sinds 2015 Textcomponist in voor het schrijven van commerciƫle teksten.

 
Flora Holland thumbnail

FloraHolland
Textcomponist is in mei 2015 ingehuurd door FloraHolland om de teksten voor hun nieuwe intranet te herschrijven en redigeren.

 
logo prorail thumbnail

Prorail
Sinds 2011 werkt Textcomponist voor ProRail. Eerst op interim basis voor de afdeling Projecten, daarna als freelancer voor verschillende onderdelen van deze organisatie.

 
Boekje Saalhof thumbnail

Wijngaard Saalhof
Vreemde vogels op de Saalhof. Dat werd de titel van een boekje dat Textcomponist in opdracht van Siem en Ada Loos van wijngaard Saalhof maakte.

 
logo Samenwerkingsverband Nationale Parken

NP Magazine
Petra was tot 2014 eindredacteur van het NP Magazine, het kwartaalblad van de Stichting Samenwerkingsverband Nationale Parken (SNP). In dit blad staat de bijzondere Nederlandse natuur in onze twintig nationale parken centraal.

 
Oostkrant dec 2014 thumbnail

Oostkrant
Samen met een groep enthousiaste vrijwilligers maakt Petra Davids (hoofdredacteur) de onafhankelijke wijkkrant van Utrecht-Oost: de Oostkrant.

 
Cover Reisburo Actueel thumbnail

Reisburo Actueel
Voor het reismagazine Reisburo Actueel maakte Petra eind 2012 een verslag van een vierdaagse reis door de eindeloze woestijn rondom Ouarzazate met als eindbestemming Marrakech.