Instagram LinkedIn Tekstnet
 
 

Toeractief

Voor In het spoor van de Heer van Montfoort trok Petra haar wandelschoenen aan. Ze volgde de weg van Montfoort naar het charmante Linschoten, dwars door groene velden en over een oude graswal. Het Groene Hart ten top.

Villa_dArt_cover_resize

Twentse Wijnen en Spijzen
In de zomer van 2007 verscheen in Villa d'Arte het smaakvolle artikel Twentse Wijnen en Spijzen. Bij het lezen ervan krijg je helemaal zin in een glas rood, wit of rosé van Hof van Twente met een mooi stukje kaas erbij van Geitenhouderij Wolverlei.

 
toeractief_logo

Toeractief
In de zomer van 2007 verscheen in het wandel- en fietsblad Toeractief het artikel 'In het spoor van de Heer van Montfoort', geschreven door Petra.

 
wereldreiziger

Hoe word ik wereldreiziger
Dit boek neemt je mee op wereldreis. Wie droomt er niet van? Ga je voor langere tijd op reis, kom je net terug of wil je er graag over lezen, dan is dit boek iets voor jou.

 
Over-onverharde-wegen

Over onverharde wegen
In 2000 maakte Petra met haar partner Peter een reis om de wereld in 180 dagen. Ze deden onderweg voldoende inspiratie op om er mooie verhalen over te schrijven.

 
dierenkrant

Dierenbescherming Utrecht Amersfoort
Tot medio 2010 was Petra redactielid van het blad Dierwaardigheden dat uitgegeven wordt door de Dierenbescherming Utrecht & Amersfoort.

 
mesoptafel

Met Het Mes op Tafel
Een aantal jaren maakte Petra quizvragen voor het televisieprogramma 'Met Het Mes op Tafel'.

 
cover_najaar_2008_resized

De Wijngaard
Welke Nederlandse wijnboer valt dit jaar in de prijzen? Dat wordt bekend gemaakt tijdens de Nationale Wijnkeuring.